+358 400 213000

Palvelut

Merikuljetukset ja arktiset asiantuntijapalvelut

Itämeren ja arktisten alueiden asiantuntija

Mariadi on latinaksi lähtö merelle. Sen mukaisesti autamme asiakkaitamme lähdöissä uusille merille, niin arktisille, sinisille kuin kaikille muillekin.  Olemme kumppanisi toimintasi kehittämisessä olipa kyse sitten uusista markkinoista tai toimintasi tehostamisesta. Hoidamme kaikki merikuljetukset luotettavasti ja varmasti verkostomme avulla. Arktinen alue sekä Itämeri ovat kotimme, joten olemme paras kumppanisi koko kansainvälisessä ketjussa.

Kansainvälinen kumppaniverkosto

Avustamme myös arktisten ja merellisten alueiden selvitysten valmistelussa. Laajan kansallisen ja kansainvälisen kumppaniverkostomme avulla tuotamme mielellämme kokonaisvaltaista palvelua tarpeisiinne ja olemme tukena vienninedistämistyössänne.

Konsultaatio ja markkinatutkimukset

Tarjoamme käyttöönne polaaristen alueiden konsultaatiota liiketoiminnan käynnistämiseksi ja edistämiseksi. Teemme markkinatutkimuksia ja avustamme tieteellisessä tutkimustoiminnassa. Tarjoamme käyttöönne viestintäpalveluita olivat tarpeenne sitten yritysmaailman taikka julkishallinnon piiristä taikka näiden yhdistelmä.

Pyydä tarjousta merikuljetuksesta tai muista palveluistamme!

Soita +358 400 213000